Eindelijk een Tweakblog

Door DedSec85 op donderdag 26 mei 2016 11:50 - Reacties (0)
Categorie: Algemeen, Views: 892

Hallo Tweakers,

Al enige tijd heb ik een account op deze website. Ik had inmiddels allang genoeg karma om een blog op Tweakblogs te starten. Ik weet niet waarom, maar ik heb nooit echt de moeite genomen om dat ook daadwerkelijk te doen.

Tot nu. Sinds deze week heb ik mijn eigen Tweakblog geactiveerd. En omdat ik toch bezig was heb ik ook meteen mijn fotoalbum geactiveerd zodat ik foto's kan opslaan die ik weer in mijn Tweakblog en topics kan gebruiken.

Zelf vind ik het altijd erg leuk om Tweakblogs van anderen te lezen dus tof dat ik hier nu zelf ook aan kan bijdragen. :)

Ik ben geen reguliere blogger. Verwacht dus niet een wekelijkse of maandelijkse posts maar zo nu en dan zal ik iets schrijven over wat mij interesseert. Dat zal niet altijd over computers of andere ICT-gerelateerde dingen zijn maar ook over andere onderwerpen.

Mijn eerste 'echte' post zal gaan over mijn MacBook Air die ik voorzien heb van een nieuwe SSD. En wat daarna komt? Wie weet...

In elk geval veel plezier met het lezen van dit blog!

Groet,
DedSec85

Volgende: SSD in een Apple MacBook Air vervangen 05-'16 SSD in een Apple MacBook Air vervangen

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Via deze link kun je inloggen als je al geregistreerd bent. Indien je nog geen account hebt kun je er hier één aanmaken.